Оля Полякова – одна з найпопулярніших українських виконавців. Її концерти завжди збирають велику кількість людей. Однак далеко не завжди все йде за планом. Так під час чергового концерту, який пройшов у Київському ботанічному саду, Полякова дуже сильно пошкодила ногу. Однак нещасний випадок не зупинив співачку, і вона відпрацювала свою програму до кінця.

В Ботанічному саду ім. Гришко проходив святковий концерт, в честь ювілею шоу “Світське життя” з Катериною Осадчою. Відомому шоу виповнилося 15 років. На захід запросили велику кількість зірок, серед яких, зрозуміло, була та Оля Полякова. При цьому виконавиця знала, чим здивувати публіку. Вона виконала сингл “Білий танець”, який офіційно навіть не вийшов! Для її шанувальників це був справжній сюрприз!

Оля Полякова, фото прес-служби


Однак з виступом виникли серйозні проблеми. Номер сам по собі був дуже складним з технічної точки зору. Оле потрібно було виконати безліч різноманітних трюків. На жаль, не все пішло як треба. Під час одного з етюдів, Полякова сильно пошкодила ногу. Вона вдарилася об Steady Cam, який був розміщений дуже близько до сцени. Зйомки довелося перервати на 10 хвилин. Лікарі обробили рану, довелося використовувати навіть місцеву анестезію.
Однак все закінчилося добре. Полякова повернулася на сцену, і навіть виконала другий хіт – всім відому пісню “Ей Секундочку!”. Фанати співачки були в абсолютному захваті!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.