Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала забавні фото, на яких з'явилася в стильному образі, але дуже дивною локації.

На нових знімках Дорофєєва відображена, мабуть, на задньому дворі якогось супермаркету або просто на смітнику, але явно не для фотосесій. Однак, це не завадило співачці влаштувати імпровізоване дефіле. Перед камерою Надя з'явилася в широких білих штанях цікавого фасону і короткій білій кофтині, на її голові стильна червона кепка, на ногах масивні брендові кросівки, на деяких знімках вона копається у своєму великій сумці. Волосся зірки недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж і сонцезахисні окуляри. У підписі до публікації Дорофєєва запропонувала фанатам вибрати, яке з фото їм подобається більше.

До речі, нещодавно Надя показувала шанувальникам свою нову зовнішність, яку зробила для зйомок останнього кліпу групи "Время и Стекло". На знімках Дорофєєва відображена, мабуть, в залі після або перед пресконференцією. Туди вона прийшла у відвертому вбранні у ковбойському стилі – на ній чорні велюрові цікавого крою штани і чорний піджак з бахромою, під яким видно цікавий топ і корсет. Але найбільше уваги привертає незвичайна зачіска Наді – на нових фото вона пекуча брюнетка з коротким кучерявим каре, а на її обличчі яскравий макіяж, на цих знімках складно дізнатися співачку. У підписі до публікації красуня написала: "Я тут постою трохи, ну а ви поки подивіться останній кліп @vremyaisteklo Last Dance. Посилання в описі і в сторіс".

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.