Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку незвичайним фото, на якому її можна побачити в цікавому образі.

Як виявилося, карантин і самоізоляція не завадили Насті подорожувати і ходити в гості. І в цей раз вона показала фото з гостей – зірка зображена у цікавій кімнаті з дерева. Як видно, балерина затишно вмостилася "між ніг" у величезного коричневого плюшевого ведмедя, з одного боку здається, що Настя їм хвалиться, але водночас своєю позою затьмарює його. Перед камерою Волочкова з'явилася в короткій чорній сукні на гудзиках, яке підкреслило фігуру і декольте, а також оголила довгі ноги в чорних босоніжках. Її волосся акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж, вона задумливо дивиться в камеру. У підписі до фотографії Анастасія коротко написала: "І знову гостинна Чайхона".

Раніше ми писали, що Волочкова показала змарніле тіло в роботі, і обійшлося може ж без шпагату. Настя вирішила порадувати публіку незвичайним фото, на якому її можна побачити в цікавому образі. На ньому балерина з'явилася у відвертому блакитному купальнику і пуантах, вона стоїть у "фірмовому" балетної стійці і знята з незвичайного ракурсу, який візуально подовжив її ноги. При цьому можна помітити, що зірка схудла в період карантину. У підписі до фотографії Волочкова написала: "Після Екзерсиса".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.