Відпочивай як Лоліта Мілявська! Співачка на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram поділилась коротким відео, на якому зірка відпочиває.

На відео співачка у сонцезахисних окулярах, яскравій кофтинці з красивою і модною короткою стрижкою. Вона рухає головою у так популярній і добре знаній пісня This Love, яку виконує популярний у всьому світі американський гурт Maroon 5. Співачка підписала це відео так: “Вперше вийшла на ДН до близького друга)! Сергій Саідов, скільки років, скільки зим) І Весна Завжди!”

Підписники та фанати співачки завжди надзвичайно активні на її сторінці. Вони не просто коментують у оцінюють виставлений зіркою контент, але й активно діляться власним досвідом. Так, для великої кількості російськомовних жінок Лоліта є прикладою сильною жінки, яка може собі дозволити бути неідеальною, не такою як всі.

Незважаючи на карантин і обмеження, співачка продовжує активно працювати. Близько шести днів тому Лоліта презентувала новий відеокліп на пісню “Кисень”. У кліпі вона грає себе-робота, яку збирає механізм, поки вона співає ліричну історію свого життя.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Перед цим Лоліта показала шанувальникам декілька кадрів з нового кліпу на пісню "Кислород", який артистці вдалося зняти під час карантину за допомогою українців.

Про таке вона заявила на власній Instagram-сторінці, де вже встигла зібрати двохмільйонну армію шанувальників, яких частенько радує приємними "сюрпризами".

"Кліп на пісню "Кислород" створювався 3 місяці дистанційно. Без вихідних, у кілька змін працювали дуже класні фахівці і комп'ютер. Щоб зняти 3D, мені потрібно було нанести на обличчя точки за певним технічним завданням, не рухаючись і без емоцій. Це виявилося складніше, ніж я думала", - зізналася артистка, оприлюднивши декілька кадрів зі зйомок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта неочікувано перетворилася на Бузову та розповіла про труну – "Виглядаю просто ах*єно".

Також "Знай.ua" писав, що Підстаркувата Лоліта не витримала та показала свою шкуру – "Дуже люблю".