Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів відвертим фото в сексапільному образі.

Як видно, Аліна з'явилася перед камерою в спокусливому червоно-чорному купальнику, який ледь утримує її соковиті принади і підкреслює струнку фігурку. Її волосся недбало укладене, а на очах стильні сонцезахисні окуляри. У підписі до кадру Гросу написала: "#йоу. Парад купальників триває. Потрібно задовольнити накопичене самоізоляційне бажання побачити та відчути море. Попередній купальник або цей?". Фани в захваті від жарких фото зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях, хоча деякі в шоці від того, що заміжня дівчина викладає такі відверті знімки.

До речі, нещодавно Аліна Гросу засвітилася в компанії відомого актора. Зоряна красуня порадувала фанатів новим забавними фотографіями, на яких з'явилася в компанії відомого актора Олексія Вакулова. Як видно, Аліна сама зробила кілька знімків в обнімку з актором і всі їх виклала в мережу. Перед камерою співачка з'явилася в строкатому вбранні цікавого візерунка, її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона і так і сяк кривляється на камеру. У підписі до публікації Гросу поділилася новинами та анонсами, чим дуже заінтригувала прихильників. "Хлопців, а у мене чудова новина. Я почала літньо-осінній марафон з 6 кінопроектів, ким я тільки не буду. Серіал #котики (режисер – Дмитро Петрунь) з прекрасною командою @epicmediachannel @kolomina_alena @alekseyvakulov та іншими ми вже відзняли. А попереду – дві романтичні мелодрами, комедії, другий сезон довгоочікуваного вами серіалу, один несподіваний і крутий 16-серійний детектив і великий-великий сюрприз. Ура! А ще ми починаємо готуватися до туру і великого концерту в Києві", - розповіла Аліна.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.