66-річний російський шоумен Андрій Макаревич розлютився через історії з харрасментом. За його словами, сьогодні будь-яка (вибачте, не буду) може повідомити, що двадцять років тому ви її, виявляється, домагалися.

Про це він написав гнівний допис на своїй сторінці у facebook.

"Наймерзенніше в цих історіях з харрасментом - те, що світ якось забув про презумпцію невинуватості. Це означає, що сьогодні будь-яка (вибачте, не буду) може повідомити, що двадцять років тому ви її, виявляється, домагалися. Як саме це відбувалося, і чи було взагалі, встановити неможливо - свідків немає і бути не може, до того ж незрозуміло, чому постраждала цю історію двадцять років не згадувала, а тут раптом згадала і образилася - все це не важливо: ви вже винні. У медіа з насолодою полощуть вашу білизну, активістки розмахують кулачками. Ви втрачаєте репутацію, роботу, вас викреслюють з життя", - йдеться у повідомленні.

За словами Макаревича, виправдовуватися безглуздо - виправдовуються винні! Якщо на щастя до цього моменту ви вже померли - обіллють лайном все, що від вас залишилося.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Люди, ви здуріли?", - на завершення задається питанням шоумен.

Самое мерзкое в этих историях с харрасментом - то, что мир как-то забыл о презумпции невиновности. Это значит, что...

Geplaatst door Андрей Макаревич op Maandag 20 juli 2020

Підписники впевнені, що люди за гроші здатні на все. Підтримку висловили у коментарях. Процшло лише декілька хвилин, а десятки коментарів вже рясніють під дописом.

"А шо случилось? Вас тоже туда же? К Вайнштейну с Вудди Алленом? Странно - в России же за сиську ущипнуть комплиментом считается", "А что сделать? Ради денег мир готов на все. Зря что-ли так старательно 30 лет воспитывали общество потребителей? Вот и первые плоды", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Макаревич поділився думками про війну на Донбасі

Як повідомляв портал Знай.ua, Макаревич жорстко пройшовся по льова російських пропагандистах

Також Знай.ua писав, Андрій Макаревич написав пісню, присвячену розгону протестувальників під час мітингів у Москві