Зірка серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі показала свою доньку на спільній фотографії. Зараз акторка вагітна, і тому знімок з 6-річною дитиною вийшов особливо милим у цьому контексті.

Мер'єм Узерлі активний користувач соцмереж, часто ділиться новими фото і подробицями свого життя. Цей знімок був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram у розділі сторіз, пости до якого доступні лише протягом 24 годин.

Підписники відзначили, що маленька Лара стає точною копією зіркової мами.

Мер'єм Узерлі з донькою, фото Instagram
Мер'єм Узерлі з донькою, фото Instagram

Нагадаємо, зірка "Величного століття" зустрічалася з турецьким бізнесменом Джоном Аташе. У травні 2013 року відбулася заручини, проте, незабаром вони розлучилися. 10 лютого 2014 року на світ з'явилася дочка Лара. З батьком доньки вона не підтримує відносин.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Мер'єм Узерлі – німецька і турецька акторка, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проєкті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Однак тепер у акторці складно впізнати Хюррем-султан – вона зробила пластику обличчя, змінила зачіску і дуже схудла.

На свіжих фотографіях в Instagram Мер'єм Узерлі виглядає досить свіжо і стильно. А нещодавно актриса показала пікантне фото, на якому можна сказати, відкрила двері своєї спальні і дозволила фанатам туди заглянути. На знімку зірка позує, лежачи в ліжку в еротичній позі і загадково дивиться в камеру. На ній світле платтячко цікавого крою, яке красиво підкреслило груди і тендітні плечі. Її волосся розпущене, вона запустила в них руки, а на її обличчі легкий макіяж. Фани в захваті від нового фото Узерлі, її засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.