Перше враження оманливе, і це доводять герої відомих шоу талантів. Артисти-аматори все життя стикалися з нерозумінням і приниженням за свій зовнішній вигляд. Тому глузування суддів і глядачів не стали для них сюрпризом. Але варто було зазвучати музиці... і ви будете шоковані від того, як талант вони мають.

Пол Поттс

Пол Поттс

17 березня 2007 року невідомий співак Пол Поттс став одним з найяскравіших виконавців в історії британського шоу Britain's Got Talent. Запис його першого виступу зібрала майже 150 мільйонів переглядів на YouTube, а дебютний альбом One Chance став двічі платиновим на батьківщині.

Сьюзен Бойл

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сьюзен Бойл

Шоу Britain's Got Talent змінило життя і шотландської домогосподарки Сьюзен Бойл. Ще в юності жінка брала участь в конкурсах, бувала на прослуховуваннях, але ніяких успіхів їй це не принесло. Але в 2009 році, коли вона стала учасницею Britain's Got Talent і заспівала, жінка зірвала куш.

Запис першого прослуховування Сьюзан Бойл на Britain's Got Talent набрав понад 200 мільйонів переглядів - і це основна версія. Повну і вкорочений версії подивилися 20 і 10 мільйонів осіб відповідно.

В результаті Бойл дійшла до фіналу і посіла друге місце, записала дебютний альбом The Gift, який розійшовся тиражем 15 мільйонів і був номінований на "Греммі". У 2012 році історія Сьюзен лягла в основу мюзиклу "У мене була мрія".

Михайло Рудаков

Михайло Рудаков

Бородатий фермер, який зізнався, що почати співати його попросила коза, в 2011 році підкорив українське шоу "X-Фактор".Тоді суді були збентежені цим, але після виконання пісні "Дельтаплан" журі забуло про жарти.

Окрилений успіхом на батьківщині, Михайло збрив бороду і з тієї ж композицією відправився підкорювати російську "Хвилину слави". Але, на жаль, в Москві артистові знову довелося зіткнутися з глузуванням.

Добили хлопця ведучі Дмитро Шепелєв і Олександр Олешко, яким звичайне спів здався нудним, і вони розкрутили Рудакова на безглузді пародії на зірок.

Джонатан Антуан

Джонатан Антуан

Дует Джонатана і Шарлотти своєю появою на шоу талантів відразу викликав безліч питань. Що пов'язує юну красуню і фріковатого товстуна? Який номер може підготувати така дивна пара? Хто це взагалі такі? На сцені з'ясувалося, що Джонатан Антуан і Шарлотта - старшокласники, які дуетом виконують класичну оперу. І виконують до мурашок по шкірі.

Відразу після завершення проекту, де дует посів друге місце, юні музиканти записали альбом Together. На жаль, незабаром після цього Джонатан і Шарлотта перестали співати разом.

За матеріалами видання Cosmopolitan.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль "вистрілила" в Зеленського спокусливим поглядом, Потап аж зняв маску.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова виставила веселе відео, позуючи в домашньому халаті і без краплі макіяжу на обличчі.

Також Знай. ua писав, що Наталя Могилевська після кардинального омолодження блиснула стрункими ніжками.