Популярна українська телеведуча, блогерша і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом інтерв'ю знаменитостей "Іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала романтичне фото, а в підписі до нього згадала про свій переїзд до Києва.

Перед камерою зіркова телеведуча з'явилася, сидячи на підвіконні з квіткою в руках, вона не дивиться в камеру. На ній темні домашні штани і світла блузка, а от ноги босі, вся обстановка виглядає дуже теплою і затишною. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, Маша нахилила квітка до свого обличчя і замріяно дивиться кудись вгору. У підписі до кадру Єфросиніна згадала, як 23 роки тому переїхала до Києва з Керчі надходити, і залишилася в столиці жити.

"Сьогодні рівно 23 роки, як я приїхала поступати в Київ з маленького містечка Керч. Все, як вчора - ми з мамою живемо у знайомої, ночуємо біля неї, поки я здаю вступні іспити; заїжджаємо в гуртожиток дивитися кімнату; купуємо на троєщинському ринку мені сукні для університету, татові нові штани і сорочки, а Лізі ляльок в Дитячому Світі... Моя фантазія малює мені майбутню казкове життя у великому місті! Страшно і дуже хвилююче - попереду все незвідане, нове - я знаю тільки, що хочу вступити, а далі будь-як буде - ні колажів, ні дощок мрії, ні планування на 10 років вперед, ні завдань, ні цілей... Тільки мій Шлях! Всім, хто зараз переживає щось схоже, я бажаю розчинитися в цьому стані - дайте своїм фантазіям і мріям – вони і дадуть сили пройти саме ваш шлях...", - написала Марія, ніж здорово надихнула своїх шанувальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.