Онук першого президента Російської Федерації Бориса Єльцина поки не досяг популярності в політиці. Зате Борис Єльцин-молодший регулярно потрапляє у всілякі світські хроніки. Онука екс-президента вже 38, однак він не одружений, і продовжує свої пригоди. Тепер його значний список дівчат поповнила актриса Віра Гоппен. Їх спільні кадри почали постійно з'являтися в записі Єльцина-молодшого в Instagram.

Борис Єльцин-молодший і Віра Гоппе, фото Starhit


Віра Гоппен – не найвідоміша актриса, та відомо про неї небагато. Починалася її кар'єра в нічних клубах, де вона була діджеєм. Потім вона перейшла в модельний бізнес, однак і тут не затрималася надовго. Проте в її активі є і досить гучні фотосесії, в тому числі в журналі MAXIM.

Після цього Віра вирішила спробувати себе на великому екрані. Однак особливих ролей у неї не було. Найвідоміша картина з її участю – “Змішані почуття” (2014 рік), однак і тут вона прославилася не блискучою акторською грою, а романом з Павлом Дерев'янко.

Раніше Єльцин-молодший зустрічався з онукою Олега Єфремова Ольгою. Однак їх стосунки тривали недовго. Ольга Єфремова заявила, що у них з Борисом різні ритми життя, і вони осталисьь друзями.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, Кравчук назвав головна відмінність Порошенко від Зеленського: "Не зупиниться ні перед чим...".

Як повідомляв Знай.uа, "Тільки вилупилися": Леонід Кравчук "порвав" українців своєю правдою про незалежність, аж не віриться.

Знай.uа писав, втекти не вдалося: Порошенко таки засікли на Майдані, красномовне фото.