Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі забавні фото, на яких з'явилася в традиційному образі бойків, і цікавою локації. Схоже телезірка знову вирушила підкорювати Україну на своїй "Ле маршрутці".

На нових фотографіях Леся зображена в полі серед карпатських гір у традиційному вбранні бойків. На ній красива світла вишиванка з поясом, поверх якої вона накинула безрукавку, а на її голові зав'язаний незвичайний зелений хустку. На одному з кадрів зоряна красуня причаївся біля копиці сіна, і ніби закликає до себе, замріяно дивлячись у камеру. У підписі до публікації Нікітюк написала: "Не спочивать пішла в снопи... А стала, сфотографувалася. На мені бойківський традиційне вбрання! Бойки – це етнічна група, яка проживає на заході України, славляться своєю традиційною кухнею, діалектом, піснями і танцями! Місцеві жінки варять борщ із пшоном і можуть зупиняти дощ. Хлопці, якщо вам цікава інформація про нашої країни, ставте в коментарях і задавайте питання! Я тоді буду розуміти, що вам цікаво дізнатися більше про свою країну та її історію". Звичайно ж шанувальники телеведучої не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото, засипає компліментами наряд і задаючи безліч питань.

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк в зухвалому міні зробила приємно дереву. Нещодавно зоряна красуня показала кілька яскравих знімків з нової рекламної фотосесії біля величезного дерева. Як видно, на нових фото телезірка з'явилася в коротенькому строкатому платті цікавого фасону. цей наряд повністю покриває її руки разом з пальцями, але при цьому оголює стрункі ніжки. Волосся Лесі зібрані в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж, вона посміхається і весь час треться біля широкого дерева. У підписі до публікації Никитюк розповіла про свої стосунки з грошима, за її словами, найкраще користуватися платіжною карткою, а не готівкою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.