Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже тривалий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram. Так, в цей раз співачка показала у соцмережі пікантні фото зі своїм коханим Янісом Тімма, який допомагав їй влаштувати святкування дня народження дочки Моніки.

"Вчора у Мо був День народження, і ви уявляєте, що це значить для мене. Коли ти живеш зі своєю дитиною на різних континентах і у тебе є дата, в яку ти повинна максимально викластися, щоб довести (кому, не ясно), що ти хороша мати. Ви запитували, як ми потрапили в Америку? Чесно, якби ви не бачили свою дочку пів року через коронавіруса і побачити її в Америці був єдиний шанс, ви б теж змогли. Так от вечірка. І про це фото. Все закрито, розумієте, все. Тільки ресторани. І не більше 4 осіб. Я, до речі, знайшла спосіб. Кажу хостес, що можу залишити Гектора з нею, поки ми в ресто, поки ніхто не погоджувався, і ми просто садимо його на коліна, але повернемося. Я повинна організувати кращу вечірку року, адже всі попередні роки було завжди так. Одного разу @moreshowcom вивезли 20 артистів і декорації в Київ, тому що Мо не можна було в Москву. Ви божевільні і круті!

Але зараз Америка і об 11 ночі компанія, яка повинна була привезти мільярд куль заявила, що вони зроблять це за додаткову плату і взагалі не можуть написати Monica (тільки за додаткові гроші), і взагалі, о 9 ранку тільки зможуть привезти, бо їм складно вранці встати (ну, тільки якщо не за додаткові гроші), плюс до 600 дол. Дякую, але з таким ставленням не треба. Ми з Янісом поїхали о 12 ночі шукати кулі. І ще торт. Ми хотіли зробити його самі, тому що це важливо. Отже, всі магазини зараз в Маямі закриваються 10. Все склалося. Торт покажу трохи пізніше, ми його зробили. І кулі купили. І в Versace Mansion відзначили ДН, і ми впоралися! І як сказала Мо, це було найкраще паті!", - Сєдокова розповіла про свої пригоди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".