19-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделингом. Красуня зібрала понад 150 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя.

Так, крім навчання за кордоном, дівчина активно присвячує себе фітнесу, занять кінним спортом, вивчення мов. Нещодавно ж Євдокименко долучилася до модним форматів прямого ефіру в Instagram.

"Котячий блиск ✨ Ви вважаєте за краще грати очима чи губами?", - підписала чарівне фото красуня.

Як видно на фото, дівчина нанесла помітний нюдовий макіяж, дещо підкресливши очі і губи. А білу сорочку приспустила злегка з одного плеча, що додало загадковості і сексуальності її образу, адже білизни під сорочкою немає. Користувачі не залишились байдужими до неймовірної краси.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нерідко Софія бере участь і в різних фотосесіях: в мікроблозі дівчини можна знайти як більш відверті кадри, де героїня спокусливо позує в купальнику, так і більш концептуальні — де Євдокименко позує з кіньми. Напередодні студентка потішила глядачів пікантним знімком, на якому з'явилася в білосніжній сорочці, її вона кокетливо спустила з одного боку, оголивши ніжне плече і ключицю. Виявилося, що під одягом у дівчини немає нижньої білизни, що спровокувало бурхливу фантазію спостерігають.

Варто нагадати, що нещодавно артистка показала серію трепетних кадрів на тлі соснових дерев, лежачи на зеленій травичці разом з собачкою породи бішон-фрізе на прізвисько Джиммі. Так, дівчина приміряла лише спокусливе бікіні, засвітивши струнку фігуру, насолоджуючись спекотним сонечком і лісовою прохолодою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.