Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в facebook.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів, які були зроблені під час зйомок кліпу, прем’єру якого анонсували напередодні Maruv & BOOSIN — I Want You. Так, артистка позувала в чорному боді, чорних прозорих колготах і туфлях-човниках, виставивши напоказ струнку фігуру і довгі ноги.

Geplaatst door MARUV op Woensdag 22 juli 2020

Maruv опублікувала ефектні фото у своєму стилі спокусниці.

Maruv, фото facebook
Maruv, фото facebook

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Maruv, фото facebook
Maruv, фото facebook

Користувачі не залишились байдужими, одразу в перші хвилини після розміщення посту почали коментувати фото знаменитості.

"Эта фотка однозначно на несколько голов лучше из трех!", "Мммммм. Прям Велма Келли из мюзикла Чикаго", "Вторая фотка что на лестнице - шикардос!", "Просто ШИКАРНА!", "Суперрровая!", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Варто нагадати, що нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, показавши, як проводить час на карантині через коронавірус COVID-19.

Так, артистка приступила до зйомок нового кліпу на пісню "I Want You", який, судячи по кадру, обіцяє бути відвертим. Красуня повністю оголилася і прикрасила голе тіло лише срібними блискітками, позуючи у ванній.

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи співачку компліментами: "Вже немає сил чекати🙁💔", "Дуже цікава і неординарна особистість 👍", "*ВЕРЕСК ВЕРЕСК ВЕРЕСК*", "🔥аее кайф", "Ти така класна🤤🤤🤤😍😍😍🔥", "Просто шик🤤🔥💛", "Аааааа, УРААА❤❤❤😂😂😂", "Бомба🔥", "Супер🔥🔥🔥", "НУ ВІДВАЛ", "красуня Аня,їй виразно личить чорний колір волосся".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.