На початку літа 2020 року в мережі з'явилася інформація про розлучення зоряної пари російських акторів Павла Прилучного і Агати Муценієце. Подружжя оголосили про розірвання шлюбу ще в кінці лютого цього року, однак через пандемії коронавіруса шлюборозлучний процес затягнувся. Звичайно ж розлучення пари, яка виглядала ідеальною і в якій народилося двоє дітей викликав безліч чуток і пересудів, серед яких і плітки про новий роман Прилучного із зіркою серіалу "Татусеві дочки" Мирославою Карпович.

І, схоже, це не просто чутки – як-то пару сфотографували під час спільного шопінгу, більш того – вони разом навіть провели відпустку в Криму, а разом з ними відпочивали, нібито, діти Прилучного від Агати Муценієце – семирічний Тимофій і чотирирічна Мія. Поки пара воліє не коментувати чутки про своїх відносинах, хоча Павло якось помітив, що у його житті вже давно настав новий період. У своєму Instagram актор нещодавно заявив: "Ця сторінка відтепер буде присвячена дітям, інформаційних звітів про нові проекти і подорожах. Отже: якщо Ви сумуєте по Дому-2, то велком відписка".

Карпович, Прилучний, Муценієце, фотоколаж - телеграм-канал "Тільки нікому"
Карпович, Прилучний, Муценієце, фотоколаж - телеграм-канал "Тільки нікому"

Звичайно ж таке звернення не зупинило шанувальників і хейтеров, користувачі продовжують засипати Прилучного питаннями з приводу його стосунків з Карпович. У підсумку Павло не витримав і в різкій формі порадив одному з користувачів відписатися від нього в Instagram. "Моє особисте життя – це моє особисте життя. Хочете копатися в чужих брудних трусах – дивіться «ДОМ-2». А від мене відпишіть", — написав актор. Варто відзначити, що і Мирослава Карпович не багатослівна на тему роману з Прилучним. На питання журналістів актриса завжди відповідає, що тримає своє особисте життя в таємниці від світу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірку серіалу "Мажор" Прилучного кинула дружина – бив і постійно залякував.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Татусева дочка" показала свої недитячі форми і змусила мережа ностальгувати.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Татусевих дочок" роздяглася і всіх налякала – це анорексія.