Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками незвичайними фото, на якому позує з відомим українським композитором Сергієм Підкаурою, який написав кілька з її хітів.

Знімок, очевидно, архівний, на ньому Наталія виглядає більш молодою, вона пригортається до чоловіка і обіймає його за плечі, вони обидва дивляться в камеру. Перед камерою співачка з'явилася в цікавому смугастому вбранні, її волосся красиво укладені, а на її обличчі акуратний макіяж, а Сергій – у чорній сорочці. У підписі до кадру Могилевська трепетно привітала композитора з днем народження. "З днем народження, Сергій @pidkaura! Спасибі за пісні, спасибі за багаторічну дружбу, спасибі за любов. Будь щасливим, будь здоровим і натхнення тебе! "Відриватись від землі" нам на кожному концерті", - написала вона. Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами і приєднуючись до привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".