Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала яскравий кадр, на якому зображена в цікавому образі і локації.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася, сидячи на мармуровій підлозі якогось красивого особняка. Перед камерою модель позує в розкішному напівпрозорому світлій сукні з довгим шлейфом, який красиво підкреслило струнку фігуру і витончене декольте. Але найбільше уваги привертає величезна бежева капелюх, під якою розпущене волосся, а на її обличчі яскравий макіяж. Однією рукою дівчина притримує краю капелюха, а інший упирається у підлогу, вона млосно дивиться в камеру. Фолловери кинулися активно обговорювати нові фото дівчини, засипає компліментами і захопленими коментарями, деякі зазначили, що Алла в цьому образі схожа на Снігову королеву.

Коментарі під постом Алли
Коментарі під постом Алли

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.