Українська актриса, зірка серіалу "Папік" і шоу "Голос країни" Дар’я Петрожицька прийняла виклик #танціззіркаміchallenge від Тараса Цимбалюка, який теж став учасником проєкту.

Вже восени на телеканалі 1+1 стартує новий сезон шоу "Танці з зірками". Напередодні в соціальних мережах почався #танціззіркаміchallenge — щорічний зірковий челлендж, за допомогою якого учасники передають танцювальний виклик одне одному із запрошенням взяти участь у проєкті.

Дар’я записала відеозвернення в якому повідомила, що прийняла виклик від попереднього учасника. Відповідний ролик розмістили на офіційній сторінці телепроєкту в Instagram.

Петрожицька показала кумедне відео, як під час прогулянки вона знаходить записку з викликом від Тараса Цимбалюка. Довго не вагаючись, дівчина одразу перевзулася у танцювальне взуття та переодягнулася в спідницю.

Естафету Дар’я передала фронтвумен гурту "The Hardkiss" Юлії Саніній.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Я фанатка шоу Танці з зірками і, якщо чесно, була в приємному шоці від можливості вийти на такий бажаний паркет. Я обожнюю танцювати. Раніше я вважала себе пластичною, однак зараз розумію, що ще є над чим працювати. Бальні танці для мене — щось абсолютно нове", — прокоментувала Даша свою участь у шоу.

Нагадаємо, що Дар’я Петрожицька зіграла головну жіночу роль в серіалі ″Папік″, знятому студією ″Квартал 95″. У фільмі Дар’я втілила образ Лізи - молодої нареченої пристаркуватого головного героя, якого зіграв Станіслав Боклан, відомий також за роллю прем'єра у ″Слузі народу".

Здобувши популярність завдяки ролі в телесеріалі "Папік", Дар’я Петрожицька взяла участь в шоу "Голос країни" і стала його фіналісткою. Тепер же Дар’я вирішила підкорити танцпол проєкту "Танці з зірками".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Петрожицька проміняла "Папіка" Боклана на гарячого ліванського мачо Салема

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Папіка" Петрожицька поклала око на суддів "Голосу країни".

Також Знай.ua писав, Зірка "Папіка" Петрожицька знайшла кохання на зйомках серіалу.