Російська співачка Алла Пугачова здивувала шанувальників новим образом. Фанати оцінили не тільки стильний наряд і яскравий макіяж, але і худі ноги артистки. У такому образі вона вирушила на день народження до одного з своїх давніх друзів разом з чоловіком артистом Максимом Галкіним.

Відповідні фотографії Галкін опублікував у себе в Instagram.

Крім того, в мережі з'явилося відео, як після карантину Пуагачова танцює на танцполі вечірки разом зі схудлим Миколою Басковим, співачкою Оленою Сєвєр і Мариною Юдашкіною.

Галкін зміг зняти, як жінка танцює під хіт Поліни Гагаріної "Драми більше немає".

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Фанати прийшли в захват від зовнішнього вигляду 71-річної артистки. В коментарях шанувальники зробили їй безліч компліментів, і зазначили, що на карантині вона дуже помолодшала, а її ніг позаздрять навіть 25-річні дівчини.

"Алла стала виглядати краще! А її ніг зараз і 25 позаздрять🔥", "Це Ви в музеї якомусь?)", "3 просто гармата 🔥🔥 Які ви красиві", " Усі фото прекрасні💖", "Боже!!! Алла Борисівна ще ніколи так гарно не виглядала", " найулюбленіші і красиві! Аллуся-", "Відмінно Алла виглядає", "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Максим Галкін вперше знявся в рекламі з дітьми, а Пугачова стала оператором.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін відгрохав для Пугачової цілий палац, куди запрошує в гості Кіркорова.

Також Знай. ua писав, що легендарна Пугачова заговорила про зради і подружнього життя.