Відомий український продюсер, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставив веселе відео, на якому показує початок свого дня.

На короткому ролику він дає собі ляпаса по обличчю і починає бігти. Шанувальники зізналися, що іноді прокидаються як Потап і не можуть остаточно це зробити, поки не дадуть собі стусана під зад. Кумедне відео повеселило фанів і вони залишили чимало приємних коментарів співакові.

"Ну, звичайно! Саме так я і прокидаюся!!! Поки стусана під зад (сам собі!) не вліпиш, не прокинешся!..", "Потап forever", "Потап як завжди круто", "Досить бухати! Дай грошей", " Доброго ранку!", "Вогінь", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Також Потап показав, як відпочиває разом з друзями. На веселому відео під назвою "Потап Шарк" він непомітно підпливає до відпочиваючим хлопцям на сітці над водою і лякає одного з них.

"Хлопців, там акула", - говорить закадровий голос, якого по-початку ніхто не повірив.

Кадри відпочинку знаменитості порадували фанів і вони позаздрили Потапу і зізналися, що хотіли б так само, а деякі зазначили, що з продюсера вийшла прекрасна акула.

"Дайте мені такий відпочинок а не ось це ось все, будь ласка", " Весело там у вас!", "Це найпрекрасніша акула в світі", "хлопці норм злякалися))) аааа може там якийсь хижак?", "Очкова акула", "Палець Люті", "Хотів чикнути за бамбоні", "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Потап на радощах роздягнувся і видав їх з Каменських радісну новину.

Як повідомляв Знай. ua, Потап змусив рухати попами клоунів, студенток і моделей.

Також Знай. ua писав, що купальник Каменських видав усе, що бачить тільки Потап.