Група MOZGI випустила бенгер Chica Bamboni. У TikTok запальний танець під пісню повторили вже багато зірок українського шоу-бізнесу і прості українці.

Фрагмент special-версії синглу група ексклюзивно презентувала 2 липня в прямому ефірі TikTok, запустивши челлендж #chicabamboni, який моментально підхопили топові блогери і зірки.

Прості танцювальні рухи під чіпляючий приспів вже повторили: Надя Дорофєєва, NK, Маша Єфросиніна, Влад Яма з дружиною Ліліаною, Катя Осадча та Юрій Горубнов, Maruv, Оля Полякова, Michelle Andrade та ін. За перший тиждень відео челлендж переглянули за офіційними хэштегам 8 мільйонів разів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Потап на своїй офіційній сторінці в Instagram продовжує ділитися найяскравішими танцями з челленджу. І на цей раз він опублікував добірку простих людей, які змогли проявити креативність і запально потанцювати під веселу пісню. Серед них були випускниці в стрічках, людина в костюмі клоуна Пеннівайза і навіть учасниця проекту "Топ-модель по-українськи".

У підпису до нового посту коментатори із задоволенням ділилися своїми емоціями.

"Останні справжні чіка бамбоні!", "Тоня Круть 10 з 10, ну і 1 прикольно, 2 взагалі супер", "Такий класний движ!))І чудово бачити ,що ви відзначаєте всіх заводних,незалежно від росту, ваги і іншого", "Останні чікі", "Харизматичні", "приємно", " Звичайно не Артур Пиріжків але с. Пивом. Потягне", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мішель Андраде станцювала гарячий тверк для Потапа.

Як повідомляв Знай. ua, Полякова з донькою своїми танцями знесли дах Потапу.

Також Знай. ua писав, що Потап і Mozgi змусили танцювати Полякову, Осадчу, Andrade під жаркий трек.