Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, оприлюднила унікальну світлину та приємно шокувала шанувальників, показавши своє струнке тіло.

Відповідний знімок знаменитість показала на своїй сторінці в Instagram, де часто радує чоловічу частину фанатів пікантними знімками.

Так, на новому фото артистка постала в сукні, яка дозволила їй блиснути пишним бюстом, а також продемонструвати талію і витончені стегна.

Каменських, фото Іnstagram
Каменських, фото Іnstagram

"Сукня, аби справити враження - моя інтерпретація", - коротко підписала фото Каменських.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Щодо шанувальників, то вони прийшли в захват від відвертого кадру і красивої фігури Каменських. "Настя, ти шикарна", "Яка красива", "Фігура, як у статуетки", "Шикарно виглядаєте", "Фігура богині", "Королева", "Неземна краса", - коментують в мережі.

Фото з допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських розкрила правду про особисте: омолоджуючі уколи, стриптиз, штучні груди.

Як повідомляв Знай.uа купальник Каменських видав усе, що бачить тільки Потап: було так жарко, що довелося стрибати в басейн.

Знай.uа писав, прийомна донька Потапа похизувалася результатами схуднення: "Постійне почуття ненависті".