Відома українська група танцювальної електронної музики MOZGI порадувала шанувальників випуском спекотного кліпу на трек Chica Bamboni, який став справжнім TikTok-хітом.

Відповідний відеоролик оприлюднили на YouTube-каналі гурту.

Так, у новому кліпі від режисера Алана Бадоєва Потап, Позитив і Дядя Вадя на всі 100% виправдовують звання головних музично-танцювальних бруталів і хуліганів шоу-бізнесу. Зухвалі ковбої і сексапільні танцівниці – вийшло несподівано, відверто, трендово і по-чоловічому стильно.

"Ми хотіли оновити не лише аудіо, а й відео MOZGI. І коли культовий режисер Алан Бадоєв почув трек, то дуже приколовся! Алан – це геніальність і фантастика, режисер зі своїм стилем, характером знімань і підходом до режисури. Він тонко відчув нас як персонажів і показав у кліпі класних брутальних хлопців, які оцінюють, взаємодіють, кайфують і танцюють з дівчатами", - кажуть учасники гурту.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Своєю чергою, Алан Бадоєв розповів, що йому хотілося у відео поєднати кураж і бездоганний стиль.

"Ми давно знаємо один одного, але на майданчику творили вперше. MOZGI для мене - це група без кордонів і штампів, це найкращий матч ріал можливостей для будь-якого режисера. Мені хотілося створити щось в стилі MOZGI, поєднати кураж і бездоганний стиль. І, на мій погляд, все вдалося. Хочеться відзначити дуже міцний талант кожного з учасників групи. Хлопці настільки пластичні і по-акторськи наповнені, що час багатогодинних знімань летів немов одна хвилина, - зізнається режисер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Потап на радощах роздягнувся і видав їх з Каменських радісну новину.

Як повідомляв Знай. ua, Потап змусив рухати попами клоунів, студенток і моделей.

Також Знай. ua писав, що купальник Каменських видав усе, що бачить тільки Потап.