Популярний в Україні та за її межами бенд Freedom Jazz презентував свою пісню "Парасоля" з позначкою lounge version. Тепер сингл звучить ще більш легко і ніжно.

"Ми записали трек практично з одного дубля, на одному диханні. Вийшов студійний лайв. Вирішили залишити всі "живі" моменти у записі, навіть наші діалоги. Якщо студійна версія підриває рухатись і танцювати, то акустика, навпаки, закликає закоханих з їх історією залишитися непоміченими "під парасолею", - розповіла солістка Freedom Jazz Анастасія.

Freedom Jazz, "Парасоля"
Freedom Jazz, "Парасоля"

Ідея записати лаунж-версію виникла у продюсера Freedom Jazz Олени Коляденко. На зміну латиноамериканським ритмам в аранжуванні пішли звуки гітари і ніжні, ангельські голоси солісток, які ніби наспівують на вушко слухачам.

Автором слів та музики стала учасниця колективу Санні. На написання пісні її підштовхнуло бажання опинитися в компанії коханої людини на березі океану.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Мені хотілося б, щоб кожен у момент прослуховування нашої пісні, розслабився і дозволив собі фантазувати і мріяти на повну. Щоб "Парасоля" lounge version магічним чином переносила на вечірній берег океану в романтичну атмосферу", - поділилася артистка.

Freedom Jazz
Freedom Jazz

Пісня Freedom Jazz в нових півтонах і фарбах вже доступна для скачування на всіх музичних платформах. До речі, учасниці гурту є приватними гостями студії "Квартал 95" і, цілком ймовірно, шанувальники скоро знову побачать їх на сцені колишніх колег Володимира Зеленського.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, студія "Квартал 95" не дасть нудьгувати українцям на карантині: "Ми готуємося уявити..."

Як повідомляв портал Знай.uа, "Антитіла" разом з Magic Five влаштували фокуси в українській пустелі: "Кожен не дорахувався..."

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль злетіла в повітря, натовп завмер від подиву: "З Україною в серці".