Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Однак, на час карантину йому довелося повернутися додому, до Грузії, звідки тепер він активно викладає яскраві фото в соцмережі Instagram.

Цього разу зірковий красень показав, як тренується в залі, працюючи над "кубиками".

Іраклій поділився з фоловерами радістю від того, що нарешті може відвідувати спортзал і розмістив відео, в якому запропонував комплекс вправ для красивого пресу і витривалості.

"Нарешті у нас відкрили тренажерні зали і я повернувся до силових Але все ж вважаю за краще балансувати між функціональними тренуваннями і роботою з вагою.
Ділюся з вами комплексом вправ для красивого пресу і витривалості
Чому віддаєте перевагу? Залізо чи функціональні?", - підписав відео Іраклій Макацарія.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Макацарія показав серію знімків з нової спортивної фотосесії.

"Мені складно уявити, як би розвивалася моє життя, якби в ньому не був присутній спорт. І, на жаль, мені також важко зрозуміти тих людей, які не мають ні найменшого уявлення про свої власні можливості, боячись (або просто відмовляючись) розкрити свій потенціал і дізнатися, на що вони здатні. Я не перестану поширювати знання і досвід, бо не хочу щоб хоч одна людина пропустила той кайф, який кожен з нас може отримати вибудовуючи здорове тіло", - підписав фото Іраклій.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Іраклі Макацарія показав свою гнучкість.

Також Знай.ua писав, Нагадаємо, Іраклі Макацарія вперше розповів про роман з Мішель Андраде.