Олексій Потапенко – відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовий. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, в цей раз він показав фанатам цікавий знімок, на якому позує в компанії своїх колег по групі "Mozgi", а також зоряного телеведучого Руслана Сенічкіна.

Як видно, хлопці відображені у цікавій локації, вони знялися у програмі "Сніданок" на телеканалі "1+1". Потап, мабуть, вирішив дати урок стилю своїм колегам, телеведучим і всім українцям. На ньому чорні штани і білосніжна футболка, поверх якої він накинув довгий чорний латексний плащ, а свій образ він доповнив цікавими ковбойськими черевиками і модними сонцезахисними окулярами. У підписі до кадру Олексій написав: "Morning Chica #chicabamboni #mozgi @positiff @d.vadya_mozgi @snidanok @ruslan_senichkin". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.