Група Mozgi випустила черговий хіт Chica Bamboni. В додатку TikTok танець під пісню повторили вже багато зірок українського шоу-бізнесу і прості українці.

Фрагмент special-версії синглу група репера Олексія Потапенка (він же Потап) презентувала 2 липня в прямому ефірі, запустивши челендж #chicabamboni, який моментально підхопили топові блогери і зірки.

В цей раз челендж підтримала скандальна російська актриса Наталя Бочкарьова, яку в цьому році затримали з пакетиком кокаїну. Зірка серіалу "Щасливі разом" запалила під хіт Потапа, чим він поділився на своїй сторінці в Instagram.

"Вона @natalia_bochkareva_official справжня #chicabamboni і ми щасливі РАЗОМ! 🔥🔥🔥🚀🚀🚀❤️❤️", - підписав ролик Потап.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До речі, раніше танцювальні рухи під чіпляючий приспів повторили: Надя Дорофєєва, NK, Маша Єфросиніна, Влад Яма з дружиною Ліліаною, Катя Осадча та Юрій Горубнов, Maruv, Оля Полякова, Michelle Andrade та інші.

Крім того, за перший тиждень відео челенджу переглянули за офіційними хэштегам 8 мільйонів разів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відкритий купальник Насті Каменських засвітив українцям найголовніше.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських видала головні секрети своєї стрункості.

Також портал Знай.uа писав, що Настю Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.