Відома російська акторка Наталя Бочкарьова, яка прославилася роллю в серіалі "Щасливі разом", вийшла у світ з новим кавалером після кокаїнового скандалу. Як пишуть російські ЗМІ, новим бойфрендом актриси став її особистий асистент, який працює в її приватній школі акторської майстерності. На прем'єру фільму актриса одягла стильний костюм смарагдового кольору. В руках вона тримає чорний клатч, її волосся розпущене і випрямлене, а на обличчі яскравий макіяж. Вона тримає під руку статного чоловіка в класичному костюмі з білою сорочкою і небесно-блакитною краваткою.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про те, що Наталя Бочкарьова нещодавно потрапила в скандал. Він проходить як обвинувачена у справі про зберігання наркотиків. Хоча вона вже спокутувала свою провину, переказавши гроші на рахунки благодійного фонду. Про це 20 січня повідомили під час засідання Преображенського районного суду в Москві. Також в суді з'ясувалося, що в крові актриси не були виявлені наркотики. За відмову пройти експертизу її позбавили прав і призначили адміністративний штраф в 30 тисяч рублів.

Наталя Бочкарьова
Наталя Бочкарьова

Нагадаємо, зірці "Щасливі разом" Бочкарьовій назвали умову закриття її скандальної справи.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Букіних" Наталя Бочкарьова на волосині від жіночої в'язниці.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірку "Щасливі разом" Бочкарьову раптово паралізувало.