У мережі з'явилися унікальні фотографії знаменитої на весь світ актриси Скарлетт Йоганссон, на яких вона в домашньому одязі вийшла в світ. І варто зауважити, що ви будете враженні, адже такою секс-символ Голлівуду ви ще не бачили.

Відповідні фотографії оприлюднили в Twitter на сторінці, присвяченій зірці.

Так, на кадрах можна помітити, як Скарлетт Йоганссон, яка не так давно відсвяткувала своє 35-річчя, кудись хоче їхати, адже стоїть біля чорного Mersedes. Водночас вона одягнена в резинові тапки, домашні штани в білу смужку та маску від коронавірусу.

Знаменитість сфотографували в неочікуваному образі

Знаменитість сфотографували в неочікуваному образі

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Знаменитість сфотографували в неочікуваному образі

Знаменитість сфотографували в неочікуваному образі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка Голлівуду раптово вирішила змінити професію: сексуальна Чорна Вдова вбереться в дещо суворіше.

Як повідомляв "Знай.ua", прозора сукня, величезне декольте та розріз до самих сідниць: п'ятірка вражаючих образів діви Marvel Скарлетт Йоганссон

Також портал "Знай.ua" писав, що американська актриса Скарлетт Йоганссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.