Російський співак Микола Басков вирішив знайти собі дружину. За час карантину артист не байдикував — "натуральний блондин" помітно схуд, хоча значною мірою завдяки фотошопу, а також наважився на одруження.

Як повідомляє місцеве видання "1 минута", Басков рішуче налаштований знайти собі ідеальну дружину і жити з нею довго і щасливо. Він зізнався, що мріє про сімейний затишок і дітей. Шанси ж є лише у всіх розумних, красивих і некорисливих дівчат.

Микола Басков, фото: Instagram
Микола Басков, фото: Instagram

Помітно, що натуральний блондин, красень і золотий голос Микола Басков карантин витратив не марно. Артист зізнався, що нарешті дозрів до шлюбу і приступає до пошуку нареченої. Побував Микола днями в гостях в однієї сімейної пари з дітьми і йому теж захотілося сімейного затишку, рішення визріло остаточно.

І хоча всі дівчата мають рівні шанси, Басков шукатиме дружину все-таки не між росіянок, серед яких, на його думку, є багато меркантильних осіб. Артист мріє, щоб полюбили його особисто, а не його славу та гроші.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто нагадати, Микола Басков вже був колись одружений зі Світланою Шпігель, у нього росте син Броніслав, але вони не спілкуються. Розлучився співак 13 років тому і весь цей час вважався завидним холостяком, але одружуватися не поспішав

Микола Басков, instagram.com/nikolaibaskov/
Микола Басков, instagram.com/nikolaibaskov/

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Хто Астаф'євій руки відрізав?": Юрій Горбунов розсмішив кадром з голою жінкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", Лариса Гузєєва пояснила, чому красуня-донька відмовилася ставати акторкою.

Також Знай.uа" писав, Береза звернувся до Зеленського через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна".