Старша дочка Алли Пугачової, відома російська співачка Крістіна Орбакайте, часто радує фанатів яскравими фото і відео в своєму Instagram. Нещодавно зірка публікувала архівне фото з мамою, на якому примадонна ще молода, а її дочка зовсім юна. А в цей раз Орбакайте показала в мережі миле фото теж з мамою, тільки вже більш нове.

Як видно, знімок зробила сама Христина, вони з Аллою Борисівною, очевидно, сидять в автомобілі, красиво позуючи. Орбакайте з'явилася перед камерою в чорному піджаку, під яким видно комір картатої сорочки, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Але найбільше уваги дісталося Примадонні, вона позує перед камерою в чорному топі, поверх якого накинула яскраву жовту сорочку. Волосся зірки в об'ємній укладанні, а на її обличчі яскравий макіяж і зовсім немає зморшок, 71-річна Пугачова виглядає дуже свіжо і молодо. У підписі до кадру Орбакайте написала: "Бажаємо вам @alla_orfey теплого і сімейного неділі! Будьте здорові і щасливі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що заплакана Крістіна Орбакайте з'явилася на публіці в траурному вбранні.

Також портал "Знай.ua" писав, що щедра Пугачова подарувала покоївці Орбакайте ціле багатство.