Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото в незвичайному образі, а в підписі до кадру зробила анонс нового випуску своєї програми.

Як видно, перед камерою Кучеренко з'явилася, стоячи біля столу у студії шоу "Зірковий спорт", де працює телеведучою. Красуня стоїть в цікавій позі і не дивиться в об'єктив. На ній облягає рожеве плаття цікавого фасону, яке красиво підкреслює витончену фігуру і спокусливі вигини. Волосся моделі розпущені і красиво укладені, а на її обличчі акуратний макіяж і мила усмішка. У підписі до кадру Кучеренко написала: "Навіть не питаю, чи будете дивитися #зірковийспорт сьогодні. Там такий випуск". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.