Дружина-красуня танцюриста і хореографа Влада Ями вчергове зачарувала усіх своєю ніжністю і природністю.

Хоча Ліліана Яма, дружина Влада Ями, не є активною у публічному полі, її сторінка у соціальній мережі Instagram має безліч підписників і шанувальників. На ній дівчина ділиться красивими фотографіями, роздумами світлинами з життя. Цього разу довгонога красуня потішила своїх підписників серією фотографії.

Усі знімки зроблені на полі серед колосків дозрілої пшениці. Наявність вітру створювало хвильки на врожаї, немов на воді. Ліліана обрала ніжне і сексуальне вбрання для фотосесії: білу сукню з грубого полотна з довгими рукавами і відкритими плечима. Акцент образу - чорний корсет, який лише увиразнює тонку талію жінки і візуально збільшує груди. Волосся у дружини танцюриста розпущене, макіяж доволі легкий. Родзинками фотосесії є аксесуари: великий плетений капелюх з довгими атласними стрічками і модна в цьому сезоні солом'яна корзинка. На деяких фото жінка тримає в руці квітку мака - червоний акцент робить світлини лише цікавішими. Ліліана підписала цю серію так: “Чим сильніше вогонь🔥 в середині, тим тепліше всім навколо вас🥰. Хай палає він у кожного з нас якомога сильніше. Гарної всім п’ятниці”. Підписники засипали дівчину компліментами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Влад і Ліліана Яма, фото - https://www.instagram.com/vladyama_official/
Влад і Ліліана Яма, фото - https://www.instagram.com/vladyama_official/

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма з коханою влаштували любовні ігрища посеред вулиці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.