Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість здивувала українців раптовим зізнанням - красуня, яка відома не тільки своїм талантом, але і відсутністю комплексів з приводу пишних форм, вирішила схуднути. Так, артистка виставила кумедне фото, на якому замість гантелі тримала в руках кукурудзу і рисові хлібці, а також тарілочку брокколі. При цьому красуня вже може похвалитися першими успіхами - за місяць дівчина втратила 10 кілограм.

Олена пояснила, чому пішла на такий крок - 15 червня після дня народження дівчина глянула на ваги і засмутилася - на них були 127,5 кілограм. Мета виконавиці - схуднути за рік на 29 кілограм і для цього вона вже підшукала собі хороших дієтолога і фітнес-тренера.

Як і обіцяла — поділюся подробицями того, як я над собою працюю. ⠀ 15 червня після дня народження (виповнилося 29 років) мої ваги показали 127,5 кг, і оскільки концертна діяльність зупинена, я вирішила приділити час тілу і схуднути за рік на 29 кг. ⠀ Ви всі проявили до мене надзвичайно велику увагу — мій дірект просто тріщав словами мотивації, підтримки, були різні приклади власних історій, варіанти з чого почати і з ким працювати, до кого звертатися. (За що вам усім безмежно вдячна. Мої підписники — найкращі в світі люди 🥰🥰🥰)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як виявилося, правильно харчуватися теж потрібно вміти. За словами виконавиці, під час її перебування на Балі, дівчина їла в основному фрукти, рис, каші, однак для Олени таке харчування зовсім не підходило, про що зірка дізналася лише після консультації дієтолога, здавши всі головні аналізи. Більш того, красуня опинилася за крок від цукрового діабету.

Я ще з Балі намагалася харчуватися краще, ніж в минулому році — їла багато свіжих фруктів, каші — така собі вуглеводна атака. Але виявилося, що так було не правильно. Тому варто починати змінювати себе з КОНСУЛЬТАЦІЇ У ЛІКАРЯ! Робити зріз по стану здоров’я — обов’язок кожного перед самим собою!

Тепер реперка перейшла на інтервальне голодування, фрукти замінила овочами, білок лише у вареному вигляді або на грилі, ніяких перекусів, а крупи - тільки з низним глікемічним індексом (сочевиця, квасоля, перловка, булгур).

Таким чином моє харчування перевернулося з ніг на голову. Фрукти замінились овочами, білок став вареним або на грилі (або сейтан), крупи тільки з низьким глікемічним індексом (ніякого білого рису, який на Балі був основою харчування) і то 3-4 ложки, ніяких молочних продуктів чи солодощів, обов’язково оливкова та льняна олія. А ще — ніяких перекусів, бо вони піднімають цукор в крові. ⠀ Тож зараз я прокидаюся щодня о 6 ранку, їм тричі на день чітко по таймінгу (14/10) і лягаю спати не пізніше 23 години. І ось результати. Більші, ніж я планувала, бо мала скидати 10 кг за 4 місяці. А вийшло за 1,5.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше