Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали незвичайне фото з Сторіс красуні, підливши олії у вогонь пліток навколо самої Тіни і Дана Балана. Так, артистка, лежачи на стільчику, заінтригувала чимось абсолютно новим, проте поки приховала всі деталі, зазначивши, що збирається ще трохи понервувати численну аудиторію. При цьому виконавиця згадала слово "магія", - одне з улюблених слів Балана за версією фанів.

До речі, Тіні Кароль вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фолловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" чи щирі почуття.

Магія починається зовсім скоро! Швидше б... Але я пограю на Ваших нервах

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Магія... 💫✨💫Наша Тіна вже говорить словами одного молодого чоловіка всім відомого 😎", "Слово "магія" вже говорить про багато🤭", "«Магія» яке знайоме слово❤️❤️❤️ Мені відразу приходить на розум один красивий,статний молдованин😻😻😻 Чекаємо чогось чарівного💫✨", "Нерви вже на грані 👌🏻🔥", "Слово Магія звучить по Балановськи 💥🎉", "...і здається не вистачає ще одного #дантіна в описі 🙈🙉🙊", "однозначно щось грандіозне!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.