Читайте Знай в Google News!

Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила рідкісні фото свого старшого сина Гліба Оверчука, якому 18 червня виповнився 21 рік. Так, артистка показала, як виріс хлопець, який позував в шоурумі серед одягу і мотоциклів. Ірина пояснила, що Гліб прийшов підтримати свого молодшого братика Табриза у фотосесії для бренду John Richmond - малюкові зробили незвичайну зачіску і одягли на нього косуху.

При цьому виконавиця поцікавилася, чи подобаються її прихильницям хлопці з довгим волоссям. До речі, пару днів тому Ірина створила для Табриза власний аккаунт в Instagram, де вже встигла розмістити кілька фото.

А вам подобаються хлопці з довгим волоссям? P. S. Мій старший син @glebover.mp4 підтримав свого молодшого братика @tabrizakhmadov у фотосесії

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Так на Скрябіна схожий!!!😍", "Так, але цьому хлопчику довге волосся не до лиця, вибачте за мою думку. Красиво коли довге волосся зібране шкіряною зав'язкою а скроні вистрижені, так дійсно мужньо. Тому носити довге волосся ще потрібно вміти 😉", "Довжина волосся-це особиста справа кожної людини .Я розглядаю, людину в цілому,а не як окремий елемент .Глібу - гарно", "Особисто мені не дуже) але Ваш Гліб дуже гарний хлопець,😉😍 на першому фото в першу мить подумала - Кузьма...".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.