Був анонсований пріквел до фентезійному серіалу “Відьмак” (англ. The Witcher) під назвою “Відьмак: Походження крові” (The Witcher: Blood Origin). Нагадаємо, що проект заснований на книгах польського письменника Анджея Сапковського, що почав цикл романів з 1986 по 2013 рр. Головним героєм книг, ігор і серіалу виступає відьмак Геральт, полюючий за монстрами, які в дитинстві були схильні серії мутацій.

Пріквел буде оповідати про події, що відбулися за 1200 років до подій “Відьмака”, коли світи людей, ельфів і монстрів з'єдналися в щось ціле і був створений перший відьмак. Серіал розрахований на шість епізодів і над ним зараз працюють шоураннер Лорен Шмідт Хиссрик і музикант Деклан де Барра, який виконав деякі композиції в “Відьмаку”, написав сценарій до однієї з серій і виступить виконавчим продюсером.

Анджей Сапковський, фото: itc.ua
Анджей Сапковський, фото: itc.ua

До того ж, автор Анджей Сапковський буде виступати творчим консультантом. Однак дата виходу світу невідома, тоді як початок зйомок другого сезону “Відьмака” має відбутися уже в серпні. Варто розповісти, що перший сезон основної історії був випущений в 2019 році на стримінговому сервісі Netflix з Генрі Кавіллом у головній ролі. Серіал відразу ж став одним з найбільш популярних на платформі США, так як за перші чотири тижні він був переглянутий 76 мільйонами глядачів по всьому світу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, у S. T. A. L. K. E. R. 2 знайшли "пасхалку" з поемою Шевченка.

Як повідомляв "Знай.uа" Ілон Маск посварився зі своєю нареченою на очах у захопленої публіки.

Знай.uа писав, що Світоліна вщент рознесла дітище Тарантіно.