Відомий голлівудський актор Раян Рейнольдс пообіцяв 5 тисяч доларів тому, хто відшукає викраденого ведмедика, який говорив голосом покійної матері власниці іграшки.

Джерело: CBS.

Як відзначається, інцидент мав місце в Канаді. Саме там 28-річна Мара Соріано втратила свого м'якого ведмедика під час того, як розвантажувала речі з вантажівки. За словами потерпілої, до неї їхав її друг, який мав допомогти, але не зміг цього зробити, бо його збив фургон. В результаті Соріано кинулася на допомогу товаришу, залишивши сумку з ведмежам і іншими речами на вулиці біля вантажівки. А коли дівчина повернулася – то пам'ятна іграшка з гаджетами вже зникли.

Ryan Reynolds, фото: Getty Images

Після цього Соріано дуже засмутилася і всюди розвісила оголошення, в яких пояснила, чому ведмедик був настільки важливий для неї. Так, у ньому був вшитий звуковий модуль з аудіозаписом голосу її матері, яка загинула від раку в 2019 році. На одному із записів вона говорить "Я люблю тебе" по-філіппінські, що нагадує Соріано не тільки про померлу матір, але і про батьківщину. В оголошеннях вона написала, що їй неважливо, чи повернуть їй зниклі iPad, Nintendo Switch і документи, головне, щоб віддали пам'ятного ведмедика.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пізніше на це звернули увагу журналісти, а потім і сам голлівудський актор Раян Рейнольдс, відомий за роллю Деадпула, який пообіцяв заплатити п'ять тисяч доларів і не ставити зайвих запитань будь-кому, хто поверне ведмедика для дівчини.

Скріншот допису

Нагадаємо, Тоні Старк кинув виклик Дедпулу, але не з тим зв'язався.

Як повідомляв Знай. ua, Кейт Бекінсейл розповіла про травму юності.

Також Знай. ua писав, що у мережу злили фото Анджеліни Джолі на зйомках Marvel.