Російський співак, затятий шанувальник президента країни-агресора Володимира Путіна Олександр Буйнов останнім часом почав активно ділитися зі своїми шанувальниками архівними та свіжими кадрами в соціальних мережах.

Олександр Буйнов, фото з вільних джерел
Олександр Буйнов, фото з вільних джерел

До речі, нещодавно співак переніс операцію з видалення жовчного міхура, а зараз Буйнов вирішив трохи поганяти жовчі серед фанатів РПЦ, опублікувавши порцію фото і відео із зустрічі з Архімандритом Російської Православної Церкви, насельником Спасо-Прображенского Валаамського монастиря Отцем Мефодієм.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Буйнова в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"На Валаамі. Сьогодні День Хрещення Русі. Нас ласкаво вітав Архімандрит Російської Православної Церкви, насельник Спасо-Прображенского Валаамського монастиря Отець Мефодій. Разговелись і ...розспівались! А ви любите співати хором? Безглузде питання, хто ж не любить?", - підписав публікацію Олександр Буйнов.

Олександр Буйнов, фото: Instagram
Олександр Буйнов, фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Буйнов опублікував фото в лікарняному халаті і з голим торсом. На животі артиста видно характерні надрізи в місцях операції по видаленню жовчного міхура. Однак про те, що з ним сталося, він вирішив розповісти загадково і завуальовано. Одним з найперших коментар залишив його колега Ігор Крутой і зазначив, що головне, щоб "те" було на місці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, схудлий Буйнов потрапив на операційний стіл: після 3 дірок у животі став добрішим.

Як повідомляв Знай.uа лежатиме біля Заворотнюк - в мережу просочилася інформація про похорон Буйнова.

Знай.uа писав, Лоліта з Корольовою і Овсієнко заспівали українською — унікальні кадри без фанери і гламуру.