Петербурзький учитель і гравець "Що? Де? Коли?" Михайло Скіпскій, якого звинувачують у харасменті, припиняє свою діяльність в комісії по роботі з дітьми та молоддю в міжнародній асоціації клубів «Що? Де? Коли?».

Про це стало відомо з офіційного сайту МАК ЩДК 28 липня.

Приводом слугувало звернення до Правління Міжнародної асоціації клубів ЩДК, створене групою об'єднань зі складу МАК. У зверненні йшлося про проведення розслідування, а також відсторонення скандально відомого "знатока" від будь-якої діяльності, пов'язаної з участю дітей та молоді.

https://vk.com/skipsky

Голова асоціації клубів "Що? Де? Коли?" Андрій Козлов заявив, що Скіпський добровільно пішов з комісії по роботі з дітьми та молоддю, а також був відсторонений від тренерської роботи, проведення дитячих та молодіжних заходів під егідою організації.

https://vk.com/skipsky

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Причиною цього послужили неодноразові звинувачення в домаганнях до його колишніх учениць. За словами постраждалих дівчат, Скіпський приставав до неповнолітніх упродовж декількох років. Одна з постраждалих розповіла про пережитий харасмент в Твіттері, після цього ділитися своїми історіями почали і інші учениці Скіпського.

Коментувати звинувачення особисто Михайло не став і направив журналістів до телекомпанії "Игра-ТВ". Однак, "Игра-ТВ" також проігнорувала запитання про правдивість звинувачень.

Нагадаємо, що колишня фанатка "Пошлой Молли" звинуватила лідера гурту у домаганнях.

Як повідомляє портал "Знай.ua", Макаревич рознервувався через звинувачення у домаганнях: "20 років тому, виявляється...."


Також "Знай.ua" писав, що вчитель історії розбещував дітей декілька років підряв: споював на турнірах “Що? Де? Коли?”