У Росії вчитель історії домагався до школярок. Педагог возив учениць на турніри інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?", а під час поїздок споював дівчат і вимагав "доставити йому задоволення".

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Кричущий інцидент стався у російському місті Казані. Вчителя історії Айрат Мухарлямова звинуватили в сексуальних домаганнях до школярок. Дівчата стверджують, що домагався їх учитель протягом 4 років - в 2013-2017 роках. Мухарлямов в той час працював відразу в декількох кращих навчальних закладах столиці Татарстану.

Перевірку щодо педагога початку прокуратура Казані. Її призначили за матеріалами місцевих ЗМІ. Сім колишніх учениць Айрат Мухарлямова розповіли про те, як учитель історії споював їх і роздягав під час турнірів гри "Що? Де? Коли?".

Колишні учениці вчителя історії в деталях розповіли, що вимагав від них вчитель. В якості заохочення педагог пропонував дівчатам блок сигарет, стверджує жертва сексуального домагання.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сам Айрат Мухарлямов заявив, що ніяких сексуальних домагань під час його поїздок з ученицями на турніри не було. Керівництво шкіл, де працював учитель, запевняє, що скарг на нього не надходило. Проте, педагога відсторонили від роботи в таборах ЩДК для казанських учнів - як зазначили організатори, через "своєрідні" методи роботи з дітьми.

Нагадаємо, що прокуратура Полтавської області завершила досудове розслідування у справі про насильство батьків над 3-річною дитиною. Підозрюваних можуть відправитися за грати терміном до 15 років.

Як повідомля портал "Знай.ua", дика бійка вчителя фізкультури з батьком школяра потрапила на відео: надрив легенів і струс мозку. Численні синці та гематоми свідчать про те, що нападник не стримував себе.

Також "Знай.ua" писав про те, що Спливла правда про бійку неадекватного батька з вчителем свого сина.