Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька кадрів, на яких відображена в спокусливому образі і цікавою локації.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася, сидячи в кріслі в тьмяною кімнаті без зайвих декорацій. Дівчина здається абсолютно голою, вона прикривається лише білою сорочкою, при цьому її тіло змащене якимось олією, від чого шкіра сяє в об'єктиві. Волосся красуні розпущені і недбало укладене, а на її обличчі яскравий макіяж, вона томно позує перед фотографом. У підписі до публікації Добкіна написала: "Вранці прочитала, що любов визнали офіційно психічним захворюванням. Назва F 63.9. Хто у мене тут з таким захворюванням?". Фолловери кинулися активно обговорювати нові фото дівчини, засипає компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.