Міс Україна Всесвіт, 32-річна модель Олеся Стефанко постійно тішить шанувальників в мережі красивими кадрами з життя і ділиться різними порадами. Олеся буквально днями опублікувала "вагітне" фото, чим не на жарт заінтригувала прихильників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олесі Стефанко в мережі Instagram.

Публікація Олесі Стефанко, скріншот: Instagram
Публікація Олесі Стефанко, скріншот: Instagram

"День Х все ближче і ближче... Я пробую деякі спеціальні трав'яні чаї і роблю вправи, які можуть допомогти зустріти мою дитину найближчим часом. Дівчатка, поділіться досвідом, що для вас було корисним?" - запитує у своїх підписникам знаменитість.

На знімку Олеся зображена в білому трикотажному боді і білому капелюсі з нюдовими стрічками. На шиї у Олесі кілька золотих підвісок, у вухах сережки-вісюльки та золотий браслет на нозі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також варто нагадати, що днями Стефанко публікувала фото, де була зображена в купальнику, сидячи на веранді біля свого гарного будинку в Маямі. У тому пості дівчина і розповіла, що народжувати їй незабаром, але так як пологи – процес в більшості своїй природний, точної дати вона не знає, а передбачувану говорити не стала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" після пологів викликала фурор в облягаючому вбранні: "Бомба".

Як повідомляв Знай.uа безсоромна донька Добкіна зірвала з себе одяг і закрутилася в еротичну танці.

Знай.uа писав, донька Добкіна зі змазкою еротично позувала фотографу.