Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила трепетну серію чорно-білих портретних кадрів, зроблених у Львові, зазначивши, що ці знімки її коханий вважає найкрасивішими. Так, дівчина позувала в ніжній шовковій сукні на тонких бретелях з глибоким декольте, яке вигідно підкреслило фігуру Лілії. При цьому артистка написала про натхнення, яке вважає невід'ємною частиною будь-якого починання.

В основі будь-якого починання - натхнення.🧚🏽 Будь то будівництво будинку, улюблена справа, торт на кухні або красиві кадри.☺️ 😉Обожнюю відчуття, коли всередині запалюється вогник-і ти як дитина радієш кожному кроку. ⠀ Це, до речі, улюблений кадр Чоловіка.🥰

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Шикарні всі фото - Багіра", "Прекрасно-красива 😍", "І кадр, і Дружина!..😍", "Ви ідеальна....", "Стільки ніжності , жіночності та краси 😍❤️", "🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️яка Ви красива 😘😘😘", "Ви чудова😍😍😍,і обидві фото шикарні", "Яка Ви красива!😍", "❤️❤️❤️бездоганна чудова".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.