Відомий російський актор Олексій Панін, який оскандалився сексуальними подвигами і неоднозначними висловлюваннями стосовно анексованого Криму, зізнався, де в нього відбулося перше побачення з його коханою жінкою Лією Скворцовою.

Відповідний відеоролик він оприлюднив на власній сторінці в Instagram.

Так, на ролику, який був відзнятий пізно ввечері, Панін розповів, що нарешті вирішив відпочити та влаштував собі прогулянку Москвою. Також він показав заправку, де, за його словами, в нього відбулося перше побачення з його коханою.

Панін і Скворцова

"В мене прогулянка Москвою, і не просто Москвою, а моїм районом. Дивний трохи стан, адже дуже багато часу тут провів. За моєю спиною заправка, на якій в мене було моє перше побачення з моєю коханою Лією. А я, наприклад, зараз чекаю тролейбус, на якому я востаннє їздив, коли мені було 14 і я працював кур'єром", - сказав він в ролику.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зауважити, що мова йде про Лію Скворцову, яка є сценаристом фільму Паніна "Я повернувся", заснованого на розповідях Аркадія Аверченка. На сторінці актора в Instagram можна знайти безліч його спільних знімків з цією панянкою, з якою в артиста роман.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олексій Панін похвалився фотографією, на якій зображений повністю голяка в компанії подруги.

Як повідомляв портал Знай.uа, Панін порадував шанувальників, опублікувавши фото, на якому "нагинає" двох дівчат.

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Панін розповів, як разом з Гітлером окупував Європу і зізнався в ненависті до Росії.