Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Час і Скло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала стильне фото, на яких з'явилася в незвичайному рожевому образі.

На новому знімку Дорофєєва відображена, мабуть, у себе вдома, вона стоїть спиною до камери поруч з дзеркалом і дивиться в об'єктив. На ній кокетливе рожеве плаття в білу клітку з золотистим поясом-ланцюгом, який красиво підкреслило витончену фігурку і оголила тату на руці. Волосся співачки зібрані в недбалу зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж з чорними стрілками, вона з серйозним обличчям дивиться в камеру. У підписі до кадру Дорофєєва написала: "Все-таки рожевий – не моє", чим спровокувала дискусію серед шанувальників. Так, одні погодилися з Надією, що їй не йде рожевий колір, а інші, навпаки, переконані, що цей відтінок їй до лиця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.