Британський співак сер Елтон Джон поділився на власній сторінці у соціальній мережі Instagram надзвичайно символічними і знаковими для нього світлинами. Окрім цього, легенда написав дуже щирий пост подяки усім людям, які поруч із ними.

На світлинах можна побачити стіл, на якому лежать різноманітні листівки і подарунки-сувеніри. Друга фотографія показує як розрізають торт, спечений у формі 30. Співак пояснив ці світлини так: “Думаю про найбільш чарівний день - день святкування мого тридцятого року життя тверезим. Так багато милих листівок і квітів від моїх синів, Девіда, друзів з Програми, працівників офісу та дому. Насправді я людина, яка отримала благословення. Якби я все ж не наважився попросити про допомогу тридцять років тому, я б був мертвим. Дякую вам сердечно, усі люди, які надихали та підтримували мене протягом цього шляху”.

Таким чином, Елтон Джон відсвяткував те, що тридцять років не вживає алкоголю та наркотиків. Для Елтона Джона, справжньої легенди сцени, алкоголь і речовини були супроводом на сцену та й побутового життя протягом багатьох років. На жаль, надмірне споживання алкоголю призводить до алкоголізму, розвитку хронічних захворювань та руйнування особистості людини. Серу Джону пощастило впоратись із залежністю, і своїм життям, концертами та й дописами в соціальних мережах він показує доцільність життя, позбавленого залежностей.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Елтону Джону 73 - найкращі пісні легендарного музиканта, які пробирають до мурашок.

Як повідомляв портал Знай.ua, Елтон Джон покинув сцену через важку хворобу, поповзли чутки про коронавірус.

Також Знай.ua писав, що Елтон Джон зганьбив Путіна на весь світ: "Це схоже на лицемірство".