У мережу потрапили унікальні кадри зі зйомок нового кліпу відомої в Україні співачки Тіни Кароль. На яку саме пісню наразі невідомо, але варто зауважити, що шанувальників чекає щось унікальне.

Відповідні кадри оприлюднили в столичному Telegram-каналі "Хуй*вий Київ".

Так, на ролику, який триває всього кілька секунд, можна помітити саму артистку, якій приписують роман з не менш відомим Даном Баланом, і натовп людей, які дістають та знімають машину з Дніпра.

Тіна Кароль, фото - https://www.instagram.com/_fantina/
Тіна Кароль, фото - https://www.instagram.com/_fantina/

"Сидиш такий біля водички, шашличок смажиш, ногами в водичці хлюпаєшся... тут - шум, гам, купа людей, машину на тросах в Дніпрі топлять. Що за кіпіш, розбірки? А ні. Зйомки кліпу Тіни Кароль", - підписали відео в мережі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Наразі невідомо, на яку саме пісню Кароль вирішила зробити кліп. Можливо, це буде ролик на якийсь новий сингл, або і взагалі щось невідоме – так званий "сюрприз" для шанувальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль злетіла в повітря, натовп завмерла від подиву: "З Україною в серці".

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль заінтригувала українців загадковим відео.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль "вистрілила" в Зеленського спокусливим поглядом, Потап аж зняв маску.