Алла Добкіна - 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала миле фото, на якому позує на пляжі, схоже, красуня вирушили в сонячну Туреччину на відпочинок, як тільки відкрилися кордони.

На новому знімку Аллу можна побачити на пляжі, вона ховається від палючого сонця в бунгало. Позасмагати дівчина вийшла в темно-синьому роздільному купальнику, вона красиво витягнулася на шезлонгу і фотографує себе сама. Схоже, що дівчина щойно виринула з води, бо її тіло і волосся вологе. У підписі до кадру Добкіна написала: "Що робити, якщо немає красивих фото?". Фоловерів не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію Алли, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.