Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала миле фото, на якому позує на прогулянці, схоже, вона вирушила в сонячну Туреччину на відпочинок, як тільки відкрилися кордони.

Читайте Знай Google News!

На новому знімку Аллу можна побачити на прогулянці на красивій набережній, куди вона вийшла у світлому мереживній сукні цікавого фасону, яке оголило тендітні плечі і підкреслило струнку фігурку. Дівчина кокетливо задерла поділ сукні на колінах. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. Добкіна не підписала свою фотографію, зате фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію Алли, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.